Druk uw eigen Signature

Met respect voor uw keuken, en authentiek vakmanschap: OSCAR® Signature Fond wordt ingekookt volgens klassieke recepten uit de basiskeuken. Botten, groenten, kruiden en water – en een heleboel tijd.

Sappig en krachtig

Voor de donkere fonds worden botten en kruiden gebruikt die gedurende 2 à 12 uur trekken, afhankelijk van de fond. Daarna laten we de smaak gedurende 4 uur bezinken waarna hij gedurende 2 uur voor ca. 85% wordt ingekookt. Door het langzame inkoken onder druk, wordt de smaak ontwikkeld. Dit zorgt voor een consistent product, elke keer weer.

Onze producten worden bewaard door middel van warmtebehandeling, zonder toevoegingsmiddelen of conserveringsmiddelen, zodat u een zuiver product krijgt dat tot één jaar bewaard kan worden bij kamertemperatuur.

Toepassingsmogelijkheden

Disclaimer cookies YouTube

Til uw keuken naar een hoger niveau

Het is niet de fond die een verschil maakt tussen middelmatige en uitstekende gerechten. Het is de manier waarop hij wordt gebruikt. Wij laten de fonds urenlang trekken, zodat u zich kunt concentreren op het perfectioneren van technieken, kunt spelen met nieuwe varianten en uw presentatie kunt verfijnen. 

Tip: OSCAR® Signature Fond kan worden gebruikt zoals hij is, of kan helemaal worden ingekookt tot een glace, zonder dat hij te zout proeft. De grondsmaak blijft onveranderd, maar is veel intenser.

De productie van OSCAR® Signature

Disclaimer cookies YouTube

Achter de schermen bij de productie

De productie van OSCAR® Signature

Onze OSCAR® Signature producten worden geproduceerd in onze fabriek in Juuka in Finland. Onze fonds van 1 liter zijn FSC-gecertificeerd en ons bioafval van de productie wordt omgezet in biogas.