Aziatische ceviche

Aziatische ceviche


Ingrediënten

10 personen

  • 1 zijde zalm (ongeveer 1 kg)
  • 2 rode uien
  • 1 bos koriander
  • 2 stuks chili
  • 2 dl limoensap
  • 40 ml OSCAR® Aziatisch Fond concentraat
  • 0,5 dl olijfolie
  • Baby maïs
  • Oesterbladeren

Bereiding

  1. Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze in een schaal.
  2. Roer limoensap, OSCAR® Aziatisch Fond concentraat, en olijfolie met gehakte chili, dungesneden rode ui en gehakte koriander. Giet het mengsel over de zalm en laat het 10-30 minuten marineren in de koelkast, afhankelijk van hoe uitgehard je de vis wilt hebben.
  3. Serveer de ceviche met gegrilde babymaïs en oesterbladeren.

Disclaimer cookies YouTube

Aziatische ceviche met OSCAR® Aziatisch Fond concentraat

Inspiratie

OSCAR® Fond concentraat

Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.