Aziatische ceviche
Ingrediënten
10 personen
- 1 zijde zalm (ongeveer 1 kg)
- 2 rode uien
- 1 bos koriander
- 2 stuks chili
- 2 dl limoensap
- 40 ml OSCAR® Aziatisch Fond concentraat
- 0,5 dl olijfolie
- Baby maïs
- Oesterbladeren
Bereiding
- Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze in een schaal.
- Roer limoensap, OSCAR® Aziatisch Fond concentraat, en olijfolie met gehakte chili, dungesneden rode ui en gehakte koriander. Giet het mengsel over de zalm en laat het 10-30 minuten marineren in de koelkast, afhankelijk van hoe uitgehard je de vis wilt hebben.
- Serveer de ceviche met gegrilde babymaïs en oesterbladeren.
Products used in the recipe
Ontdek de producten uit dit recept
Meer bekijkenInspiratie
OSCAR® Fond concentraat
Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.