Gemarineerde haring

Gemarineerde haring


Gemarineerde witte haring met ingemaakte shiitake, op smaak gebracht met OSCAR® Paddenstoelenfond concentraat.

Ingrediënten

10 personen

  • 10 hele gemarineerde witte haringfilets 
  • 100 g shiitake
  • 2 dl azijn
  • 50 g suiker
  • 30 ml OSCAR® Paddenstoelenfond concentraat
  • lange peper 
  • tijm

Bereiding

  1. Rooster de shiitake paddenstoelen in een droge pan, of in een beetje olijfolie indien gewenst.
  2. Voeg azijn, suiker, OSCAR® Paddenstoelenfond concentraat, en lange peper toe. Breng de pekel aan de kook.
  3. Laat de pekel afkoelen en giet hem dan over de gemarineerde haring. Laat het minstens 24 uur trekken.

Inspiratie

OSCAR® Fond concentraat

Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.