Gemarineerde haring
Ingrediënten
10 personen
- 10 hele gemarineerde witte haringfilets
- 100 g shiitake
- 2 dl azijn
- 50 g suiker
- 30 ml OSCAR® Paddenstoelenfond concentraat
- lange peper
- tijm
Bereiding
- Rooster de shiitake paddenstoelen in een droge pan, of in een beetje olijfolie indien gewenst.
- Voeg azijn, suiker, OSCAR® Paddenstoelenfond concentraat, en lange peper toe. Breng de pekel aan de kook.
- Laat de pekel afkoelen en giet hem dan over de gemarineerde haring. Laat het minstens 24 uur trekken.
Products used in the recipe
Ontdek de producten uit dit recept
Meer bekijkenInspiratie
OSCAR® Fond concentraat
Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.