Groentebotersaus

Groentebotersaus


Serveertips: Gegrilde steak, tomaten, sla en groentebotersaus.

Ingrediënten

10 personen

  • 500 g boter, gezouten
  • 500 g volle melk
  • 40 g OSCAR® Groentefond concentraat
  • 200 g eiwitten

Bereiding

  1. Warm de boter en melk in een steelpan. Voeg OSCAR® Groentefond concentraat toe en meng met de eiwitten. 
  2. Breng het mengsel op smaak met zout en meer OSCAR® Groentefond concentraat.
  3. Doe het mengsel in een spuitfles en houd het warm in een waterbad van 55°C. 

Tip: De sausbasis kan worden gecombineerd met elk OSCAR® Fond-concentraat.

Inspiratie

OSCAR® Fond concentraat

Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.