Knolselderij Kebab
Ingrediënten
10 personen
- Knolselderij
- Zout (om de knolselderij te bedekken)
- OSCAR® Vegan Rundvleessmaak aroma
- Geroosterde sesamzaadjes
- Wilde knoflookolie
Bereiding
- Maak de knolselderij schoon. Doe de knolselderij in gastronormbakken en bestrooi met zout.
- Bak de knolselderij 2-2½ uur in de oven op 180°C.
- Haal de knolselderij uit de oven en laat afkoelen. Breek dan de zoutkorst.
- Haal de knolselderij uit het zout en borstel overtollig zout eraf.
- Snijd de knolselderij in dunne plakjes met een mandolinesnijder of een vleessnijder.
- Spreid ze plat uit en bestrijk ze met OSCAR® Vegan Rundvleessmaak aroma naar smaak.
- Rijg ze aan satéstokjes en grill ze kort op hoog vuur.
- Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes en wilde knoflookolie en serveer bijvoorbeeld met knoflookyoghurt.
Products used in the recipe
Ontdek de producten uit dit recept
Meer bekijkenInspiratie
OSCAR® Fond concentraat
Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.