Knolselderij Kebab

Knolselderij Kebab


Ingrediënten

10 personen

  • Knolselderij
  • Zout (om de knolselderij te bedekken)
  • OSCAR® Vegan Rundvleessmaak aroma
  • Geroosterde sesamzaadjes 
  • Wilde knoflookolie

Bereiding

  1. Maak de knolselderij schoon. Doe de knolselderij in gastronormbakken en bestrooi met zout.
  2. Bak de knolselderij 2-2½ uur in de oven op 180°C.
  3. Haal de knolselderij uit de oven en laat afkoelen. Breek dan de zoutkorst.
  4. Haal de knolselderij uit het zout en borstel overtollig zout eraf.
  5. Snijd de knolselderij in dunne plakjes met een mandolinesnijder of een vleessnijder.
  6. Spreid ze plat uit en bestrijk ze met OSCAR® Vegan Rundvleessmaak aroma naar smaak.
  7. Rijg ze aan satéstokjes en grill ze kort op hoog vuur.
  8. Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes en wilde knoflookolie en serveer bijvoorbeeld met knoflookyoghurt.

Products used in the recipe

Disclaimer cookies YouTube

Knolselderij Kebab met OSCAR® Vegan Rundvleessmaak aroma

Inspiratie

OSCAR® Fond concentraat

Een smaakvolle en creatieve aanvulling op uw kruidenrek. Met OSCAR® Fond concentraat kunt u met een paar druppels een standaardgerecht omtoveren tot iets heel speciaals.