Lasagne met ratatouille en verse burrata
Ingrediënten
10 personen
- 5 stukjes burrata kaas
- 2 verse lasagnevellen (53 x 32,5 cm)
- 500 ml gehakte tomaat
- 50 ml OSCAR® Roast Smaak
- 200 g gegrilde aubergine
- 200 g gegrilde pompoen
- 200 g gegrilde paprika's
- 50 ml olijfolie
- 30 g verse basilicum
- zout en peper
Bereiding
- Snijd de gegrilde aubergine, courgette en paprika fijn en bak in olijfolie.
- Voeg gehakte tomaten toe en OSCAR® Roast Smaak, en bak 3 minuten. Breng op smaak met verse basilicum, zout en peper en laat afkoelen.
- Snijd de verse lasagnevellen en blancheer ze in licht gezouten water.
- Zet de lasagne in elkaar met laagjes ratatouille en lasagnevellen, en top af met een laagje burratakaas, olijfolie en peper.