Lasagne met ratatouille en...

Lasagne met ratatouille en verse burrata


Het gerecht kan warm of koud worden geserveerd.

Ingrediënten

10 personen

  • 5 stukjes burrata kaas
  • 2 verse lasagnevellen (53 x 32,5 cm) 
  • 500 ml gehakte tomaat
  • 50 ml OSCAR® Roast Smaak
  • 200 g gegrilde aubergine 
  • 200 g gegrilde pompoen 
  • 200 g gegrilde paprika's 
  • 50 ml olijfolie
  • 30 g verse basilicum 
  • zout en peper

Bereiding

  1. Snijd de gegrilde aubergine, courgette en paprika fijn en bak in olijfolie.
  2. Voeg gehakte tomaten toe en OSCAR® Roast Smaak, en bak 3 minuten. Breng op smaak met verse basilicum, zout en peper en laat afkoelen. 
  3. Snijd de verse lasagnevellen en blancheer ze in licht gezouten water.
  4. Zet de lasagne in elkaar met laagjes ratatouille en lasagnevellen, en top af met een laagje burratakaas, olijfolie en peper.

Products used in the recipe

Ontdek de producten uit dit recept

Meer bekijken